Restaurace, Bistra, Pizzerie - Český Rudolec

a další společnosti oceněné organizátorem Orlové.
Vítězové
Ostatní společnosti z kraje
Laureáti


Burgeria Frankos v Českých Budějovicích představuje zavedenou gastronomickou destinaci, která propojuje bohatou nabídku jídel s přívětivým prostředím. Sídlo restaurace se nachází na adrese B. Smetany 27 a hostům je zde k dispozici široký ...
Laureáti
Mléčný bar Madetka se nachází v Českých Budějovicích na Senovážném náměstí 232 a nabízí prostředí vhodné jak pro odpočinek, tak pro rychlé občerstvení. Provozovna je součástí sítě, která pokračuje v dlouhé tradici značky Madeta, jejíž počátky ...
Laureáti
Restaurace Adéla v Třeboni se vyznačuje kombinací moderní gastronomie a příjemného prostředí, na které navazuje dlouhodobá reputace v oboru. Od svého otevření v roce 2004 si drží status první nekuřácké restaurace ve městě a nastavila tím nový ...
Laureáti
Penzion a restaurace Na Bojišti se nachází v Nové Bystřici na okraji přírodního parku Česká Kanada a představuje vhodnou volbu pro zájemce o kvalitní gastronomii i komfortní ubytování. Restaurace poskytuje rozmanitou nabídku jídel teplé i studené ...
Laureáti
Laureáti
Restaurace Zlatá loď, umístěná v Týně nad Vltavou na náměstí Míru 251, představuje spojení kulinářských zážitků a kouzla historického prostředí tohoto města. V nabídce podniku najdou hosté pestrý výběr jídel orientovaných především na tradiční ...
Laureáti
Komplex Restaurace a hotel Splávek se nachází ve Strakonicích na Sídlišti 1. Máje a poskytuje komfortní ubytování v prostředí, které evokuje atmosféru 30. let minulého století. Ubytovaným hostům jsou k dispozici pokoje vybavené vlastní koupelnou, ...
Laureáti
V centru Českých Budějovic působí Bistrot Italia, kde jsou hlavními prvky spojení vášně k gastronomii a důrazu na autentické italské chutě. Podnik je zaměřen především na italskou kuchyni, přičemž pokrmy jsou připravovány z pečlivě vybraných ...
Laureáti
Řeznictví, Uzenářství Šindelář sídlící v Kunžaku představuje rodinný podnik s dlouhou tradicí v oboru řeznictví a výroby uzenin, jehož počátky sahají až do roku 1982. Od roku 2005 se zaměřuje na produkci a prodej masa a masných výrobků, mezi ...
Laureáti