Restaurace Sejkora, nacházející se v Janských Lázních u úpatí Černé hory v blízkosti lanovky, nabízí moderní gastronomii zasazenou do malebného horského prostředí. Název podniku odkazuje na tradiční krkonošskou bramborovou placku, nicméně menu se zaměřuje především na inovativní variace české a regionální kuchyně. Restaurace působí pod vedením šéfkuchaře Tomáše Levého, který je známý svým patriotickým přístupem ke kulinářství a kladoucím důraz na čerstvé suroviny pocházející od poctivých místních farmářů a ověřených dodavatelů.
Základem filozofie podniku je respekt k tradičním kuchařským postupům, jež jsou proměňovány do současné gastronomie, s cílem nabídnout hostům autentický gurmánský zážitek s přímým spojením na region Krkonoš. Kromě kvalitní kuchyně a ingrediencí oceňují návštěvníci také přívětivé prostředí a vstřícný personál. To vše činí ze Sejkora Restaurace vyhledávané místo pro milovníky moderní i regionální gastronomie, které se vyznačuje důrazem na lokální suroviny i inovativní pojetí tradic.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
89 | 4.8 / 5 | |
2 | 5.0 / 5 |