V samotném centru Tábora na adrese Žižkovo náměstí 20 se nachází restaurace Goldie hotelu Nautilus, která je vedená šéfkuchařem Martinem Košťálem a nabízí výrazný gastronomický zážitek. Tento moderně pojatý podnik, umístěný v přízemních prostorách hotelu Nautilus, se zaměřuje na českou i mezinárodní kuchyni ve svěžím a kreativním podání. Při přípravě pokrmů je kladen důraz na výběr kvalitních, aktuálně sezónních surovin, převážně od lokálních farmářů a dodavatelů, což podporuje autentickou chuť a respekt k přírodě.
Interiér restaurace Goldie vyniká vysokými stropy a velkými zrcadly, které doplňuje dekor místních řemeslníků i děl známých českých umělců, jako je Olbram Zoubek, čímž je navozena sofistikovaná a poklidná atmosféra. Návštěvníci mají možnost obdivovat pohled na historické Žižkovo náměstí, v teplejších měsících také z malé venkovní terasy. Restaurace Goldie patří k nejlépe hodnoceným gastronomickým podnikům v jižních Čechách, nabízí rozmanité speciality a bohatý výběr vín. K dispozici jsou rovněž prostory určené pro soukromé akce, včetně salonku Gallery, vinárny a atria s fontánou.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
376 | 4.4 / 5 |