Bistro Dík a Čau nacházející se v Opavě nabízí gastronomický zážitek postavený na vysoké kvalitě a netradičních chutích. Hlavním lákadlem podniku jsou originální chlebíčky, které vznikají z domácího kváskového chleba a jsou obohaceny o neobvyklé kombinace surovin. V nabídce se objevují speciality jako losos gravlax s červenou řepou, trhané maso v BBQ omáčce nebo kachní prso s karamelizovaným zelím.
Tyto precizně sestavené delikatesy jsou vyhledávané pro svou jedinečnost. Bistro dále rozšiřuje sortiment o poctivé polévky, denní menu, bohaté brunche a snídaně. Základ tvoří inspirace českou kuchyní, jak dokládají například oceněné halušky či silný vývar. V nabídce nechybí ani vlastnoručně pečený kváskový chléb a tradiční české dezerty. Doplňující sortiment představuje kvalitní káva, domácí limonády, naturální vína a pivo z Albrechtického pivovaru.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
149 | 4.7 / 5 | |
16 | 5.0 / 5 | |
firmy | 12 | 89.3 / 100 |