Hospůdka U Trakaře v Javorku představuje rodinný podnik umístěný v oblasti Vysočiny, který se vyznačuje tradiční českou kuchyní z čerstvých a kvalitních místních surovin. Podnik se zcela vyhýbá smaženým jídlům i polotovarům a nabízí tak pravé gastronomické zážitky vytvářené s velkým důrazem na poctivost a péči.
Mezi hlavní speciality patří marinovaná krkovice na pěti druzích pepře a černém pivu, stejně jako čerstvé bramborové lokše s různorodými náplněmi včetně trhané krkovičky, kachního masa se zelím, sýrem, špenátem nebo sladkými variantami s mákem či povidly. Nabídku doplňují domácí dezerty, prvotřídní sypané čaje, káva připravovaná na italském ručním přístroji, domácí limonády a pivo značky Svijany. K dispozici je i samoobslužný výčep pro rychlé občerstvení mimo hlavní provozní dobu. Pohodlí hostů dále zvyšuje bezbariérový přístup, možnost platby kartou a venkovní posezení v příjemném prostředí zahrádky.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
348 | 4.8 / 5 | |
26 | 5.0 / 5 | |
firmy | 147 | 95.3 / 100 |