Bistro Manquian přináší do hlavního města České republiky část chilské kultury prostřednictvím kuchyně založené na rodinných receptech a pečlivém výběru kvalitních surovin. Ve svém menu klade důraz na autentické speciality, mezi které patří ručně připravované Empanada de Pino – křupavé kapsy plněné šťavnatým hovězím masem, cibulí, vejcem, rozinkami i černými olivami. K dalším hlavním pokrmům patří Pastel de Choclo, jehož kombinace kukuřičného krému, hovězího masa a kuřecího prsa nabízí harmonii chutí.
V nabídce podniku v pražských Strašnicích jsou také Barros Luco a kvalitní chilská vína z menších uznávaných vinařství. Prostředí dotváří typické sezónní nápoje, které podporují celkový gastronomický zážitek. Bistro Manquian se zaměřuje na prezentaci bohatství chilské kuchyně v lokálním prostředí.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
23 | 5.0 / 5 | |
11 | 5.0 / 5 |