V jihočeském Písku, v prostorách Hotelu U Kapličky, sídlí Restaurant Chapelle, který je známý vysoce hodnoceným gurmánským zážitkem. Interiér restaurace je moderní a vzdušný, s otevřenou kuchyní a letní terasou, kde panuje příjemná atmosféra. Důležitou roli zde hraje pečlivý výběr kvalitních surovin a pestrost chutí.
Jedinečnost podniku spočívá ve spojení francouzské kuchyně s českými a rakousko-uherskými kulinárními prvky, díky čemuž vznikají originální pokrmy. Šéfkuchař Roman Dolejš čerpá ze svých rozsáhlých zkušeností z mezinárodní gastronomie a zaměřuje se na využívání lokálních surovin včetně hovězího masa z vlastní biofarmy. To je zárukou čerstvosti a vysoké kvality servírovaných jídel.
Menu obsahuje různorodou nabídku předkrmů, polévek, steaků, burgerů, specialit z ryb, vegetariánských pokrmů i klasických českých jídel. Obsluha je často chválena pro svůj profesionální přístup a kvalitu servisu. Chapelle je tak vnímán jako místo, kde se propojuje poctivá gastronomie s moderním, nadčasovým prostředím.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
264 | 4.6 / 5 | |
14 | 4.8 / 5 | |
firmy | 27 | 83.8 / 100 |
foodora | 70 | 4.5 / 5 |