Bistro Paulus se nachází v samém centru Olomouce a představuje moderní gastronomickou iniciativu, za níž stojí michelinský šéfkuchař Roman Paulus. Tento podnik sídlí v proskleném atriu Envelopa Office Center na třídě Kosmonautů a redefinuje tradiční pohled na stravování konceptem kantýny přizpůsobeným potřebám 21. století. Základem nabídky je spojení kvalitní české kuchyně s prvky inspirovanými mezinárodními zkušenostmi a cestami šéfkuchaře.
Velký důraz je kladen na čerstvost surovin pocházejících často od lokálních producentů masa, zvěřiny, vajec i mléčných výrobků a součástí provozu jsou současné kulinářské techniky, včetně fermentace, zavařování, nakládání a metody sous-vide. Kromě denního provozu v podobě snídaňového a obědového menu, které nabízí jak klasiku české kuchyně, tak evropské a exotické speciality, poskytuje bistro večer a o víkendech zázemí pro degustační večery, společnosti, soukromé oslavy nebo kurzy vaření. Součástí sortimentu jsou i vlastní produktové řady se zavařenými masovými výrobky, domácím pečivem a cukrářskými specialitami, což dokládá profesionální přístup i preciznost, s níž je k vaření přistupováno. Bistro Paulus je tak místem, kde se jednoduchost snoubí s výjimečností gastronomického zážitku a osobitým stylem práce s jídlem.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
409 | 4.7 / 5 | |
17 | 5.0 / 5 | |
firmy | 77 | 92.7 / 100 |