Restaurace PERK sídlí v Šumperku jako součást moderního hotelového komplexu a zaměřuje se na nabídku kvalitní gastronomie. Klíčovým prvkem tohoto podniku je otevřená kuchyně pod vedením šéfkuchaře Jana Malého, kde vznikají jídla propojující tradiční české suroviny s aktuálními kulinářskými trendy. Význam je přikládán čerstvosti a sezónnosti ingrediencí, přičemž značná část surovin pochází od místních dodavatelů z oblasti Jeseníků.
Restaurace nabízí snídaňové bufety, pečlivě sestavené obědové menu i večerní à la carte výběr. Ke gastronomickému zážitku přispívají domácí dezerty z vlastní cukrárny a také kvalitní káva z regionální pražírny. Podnik se vyznačuje minimalistickým interiérem a snahou poskytovat jedinečné gurmánské zážitky, jež kombinují kreativitu s autenticitou místních zdrojů a kulinárních postupů.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
128 | 4.5 / 5 | |
6 | 4.3 / 5 |