Big Smokers, sídlící v pražských Holešovicích na Dělnické ulici, nabízí autentický zážitek amerického barbecue a zaměřuje se na tradiční uzené maso spolu s typickými pokrmy kuchyně Spojených států. Podnik vede šéfkuchařka Silvie Kratochvílová-Jackson, která své odborné znalosti čerpala během pobytu v USA, mimo jiné na renomované škole The Culinary Institute of America.
V nabídce jsou například trhané vepřové maso, hovězí žebra, kuřecí křídla s Buffalo omáčkou nebo domácí klobásy Andouille. Restaurace je charakteristická otevřenou kuchyní, v níž se nachází výrazný smoker určený pro uzení masa a zeleniny na dřevě, přičemž hosté mají možnost sledovat přípravu pokrmů v přímém přenosu. Interiér navozuje atmosféru americké dělnické jídelny, jídlo se vydává u pultu a prostředí je jednoduché a nenucené. Důraz na kvalitní suroviny i důkladnou přípravu a jedinečný styl činí tento podnik výrazným hráčem mezi pražskými gastronomickými zařízeními.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
2176 | 4.7 / 5 | |
51 | 4.6 / 5 | |
kudyznudy | 1 | 5.0 / 5 |