Na Malé Straně v Praze provozuje Hell Smoke BBQ koncept amerického barbecue, který klade důraz na autentičnost. Základem jejich nabídky je pomalé uzení a pečení masa v originálním texaském smokeru. Celý proces probíhá bez použití elektřiny či plynu, pouze s využitím žáru a kouře z tvrdého dřeva, čímž je dosažena mimořádná křehkost a charakteristická chuť pokrmů.
Sortiment zahrnuje klasické texaské i memphiské barbecue varianty, jako je trhané vepřové maso, hovězí hrudí a žebra. Nabídku obohacují i kombinace s asijskými prvky. Všechny pokrmy se připravují ručně a využívají domácí suroviny – například vlastní omáčky, hranolky nebo kimchi. Skupina zkušených pracovníků se vyznačuje vášní pro gastronomii a zajišťuje vysokou úroveň služeb i kvality.
Hosté mají možnost využít venkovní posezení, bezhotovostní platby nebo Wi-Fi připojení. Pro celiaky je zajištěna možnost objednat si maso, salát a omáčku servírované s jasmínovou rýží. Hell Smoke BBQ se rovněž zaměřuje na ekologii – pokrmy určené s sebou jsou baleny výhradně do udržitelných, obnovitelných obalů bez použití jednorázových plastů. Podnik si získal trvalou oblibu díky kvalitní kuchyni, příjemné atmosféře a profesionální obsluze.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
778 | 4.6 / 5 | |
37 | 4.9 / 5 | |
firmy | 21 | 88.2 / 100 |