Chateau Petit sídlí v malebném Hlohovci, nedaleko klasicistního Hraničního zámečku, a tvoří součást rozsáhlého areálu Chateau de Frontiere. Restaurace prezentuje moderní à la carte kuchyni, která se zaměřuje na pečlivě vybrané čerstvé lokální a sezónní ingredience, často pocházející z vlastní zahrady nebo blízké přírody.
Pod vedením šéfkuchaře Davida Viktorina, držitele ocenění Restauratér roku 2022, se zde snoubí prvky české, francouzské a fusion gastronomie. Zvláštností podniku je příprava pokrmů využívající vlastní udírnu, otevřený oheň a chlebovou pec, stejně jako široký sortiment domácích produktů včetně pečiva a uzenin.
Restaurace nabízí také vlastní vinotéku s moravskými i zahraničními víny. Opakovaně je zařazována mezi přední restaurace v České republice a představuje místo pro výjimečný kulinářský zážitek v příjemném, stylovém interiéru i s možností posezení na venkovní zahrádce.
| Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
|---|---|---|
| 171 | 4.5 / 5 | |
| firmy | 10 | 71.0 / 100 |
| kudyznudy | 1 | 5.0 / 5 |