Točím šišku

VÍTĚZ PLEBISCITY ORLOVÉ

Točím šišku

2025 laureat konkursu
9.2 (411)
Ostrava, Škroupova 1108/10
O společnosti:

V Ostravě se gastronomický projekt Točím Šišku etabloval jako prostor zaměřený na moderní pojetí kebabu, kde je kladen důraz na vysokou kvalitu a originální způsob přípravy. Tento podnik si dal za cíl nabídnout obyvatelům Ostravy kebab světové úrovně, jenž má být plnohodnotnou alternativou ke klasickým fastfoodovým pokrmům. Hlavním zaměřením je kuřecí kebab z masa marinovaného v unikátní směsi koření, připravovaný na vertikálním grilu.

Nabídka obsahuje různé varianty pokrmů, mezi nimiž nechybí kebab v pečivu, menší porce v boxu nebo větší jídla servírovaná s rýží či pečenými bramborami. Podnik dává velký důraz na čerstvost a kvalitu surovin, což je patrné například v použití fritované zeleniny, čerstvých rajčat, okurek a nakládané cibule. Důležitou součástí jsou i domácí omáčky – česneková, bylinková a chilli – které podtrhují chuť pokrmů. K dispozici je i vegetariánská varianta s hlívovým kebabem.

Za vznikem projektu stojí Patrik Bauer z Řeznictví u Bobra a Michal Španěl z Eat Meat, kteří spojili své zkušenosti a vášeň pro gastronomii. Restaurace Točím Šišku tak klade důraz na kvalitní suroviny, včetně lokální zeleniny a bylinek z Beskyd, a rozšiřuje své služby také o catering s využitím know-how tří spolupracujících podniků.

Zdroje pro výpočet hodnocení:

K těmto údajům mají přístup pouze přihlášení uživatelé.
Webové stránky Počet hodnocení Hodnocení
303 4.7 / 5
wolt 100 8.8 / 10
firmy 8 88.0 / 100
Datum skenování: 02.10.2025
Ostrava
Škroupova 1108/10

Ranking of companies

Najít specialistu

Plebiscit sdružuje těch nejlepších v oboru

Hledáte odborníka ve Vašem okolí? Vyzkoušejte naše vyhledávání. Využívejte pouze ty nejlepší služby!
Vyhledávání