Restaurace Pot-au-feu se nachází v historickém centru Starého Města Prahy a zaměřuje se na francouzskou gastronomii. Pod vedením šéfkuchaře Jana Kracíka zde hosté mohou ochutnat sezónní jídla, která kladou důraz na původní chuť a kvalitní suroviny pocházející od prověřených lokálních i evropských dodavatelů. Nabídka jídel je pravidelně obměňována podle aktuální sezóny.
Interiér podniku byl navržen s důrazem na pohodlí hostů a využívá přírodní materiály, například dřevo, kámen nebo kůži, a doplněn je originálními uměleckými detaily. K tomu restaurace nabízí pečlivě sestavený vinný lístek s výběrem prestižních evropských vín, z nichž mnohá není běžně k nalezení v jiných českých podnicích. Pot-au-feu získalo uznání v prestižním gastronomickém průvodci Gault&Millau, kde obdrželo tři čepice, a je také uvedena v michelinském průvodci, což potvrzuje její význam na trhu.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
405 | 4.7 / 5 | |
73 | 4.8 / 5 | |
firmy | 4 | 100.0 / 100 |