V oblasti jižního Plzeňska, v blízkosti Nepomuka, se rozprostírá Angusfarm Soběsuky, která je známá jako významná gastronomická destinace orientovaná na zážitkovou kuchyni. Podnik se soustředí především na přípravu hovězích steaků a dalších specialit z masa plemene Angus, jež pochází od místních farmářů. Pokrmy zde vznikají z čerstvých, sezónních a regionálních surovin a navazují na principy filosofie Slow Food.
K charakteristickým znakům patří i kompletní zpracovávání celého hovězího kusu v duchu „od čumáku po ocas“, což umožňuje vytvořit nabídku poctivých domácích produktů. Oceňována je nejen špičková kvalita pokrmů a důsledně volené ingredience, ale také profesionální přístup personálu, který přispívá k příjemné atmosféře v podniku.
Kromě restaurace nabízí Angusfarm stylové ubytování v penzionu i možnost pořádání svateb, oslav či firemních akcí ve velké stodole. S ohledem na svůj jedinečný charakter a přístup byla firma vícekrát oceněna, včetně Zlatých lvů z průvodce Nejlepší restaurace. Angusfarm Soběsuky se rovněž aktivně věnuje podpoře udržitelného přístupu k gastronomii, respektuje tradici, ale sleduje také současné kulinářské trendy.
Webové stránky | Počet hodnocení | Hodnocení |
---|---|---|
2045 | 4.8 / 5 | |
634 | 4.7 / 5 | |
firmy | 216 | 92.2 / 100 |
kudyznudy | 1 | 4.0 / 5 |